Bagaimana bisa kita mengeluarkan kedutan?

Menurut penyelidikan, hampir setiap wanita ketiga, mungkin anda telah dibenarkan prosedur untuk membuang kedutan. Namun, sedikit lulus pembedahan. Di sini kita sekarang anda beberapa teknik yang berkesan dan pada masa yang sama tidak begitu tajam perhatikan kelebihan dan kelemahan mereka.

Botox – apa itu?

Botulinum toxin adalah protein, salah satu yang paling kuat racun dalam dunia. Sangat dicairkan, ia awalnya digunakan untuk merawat kekejangan otot. Ia telah mendapati bahawa kesan sampingan prosedur ini adalah untuk meratakan kedutan. Di hari-hari kami, untuk tujuan ini, menggunakan sangat dicairkan penyelesaian, hanya satu seratus bilangan, yang digunakan dalam ortopedik. Disuntik di dalam lapisan kulit atau otot.

Apa yang bisa kita capai?

Selepas suntikan Botox, otot-otot kontrahent tidak begitu banyak. Oleh itu, kedutan, ekspresi wajah boleh dirawat dengan baik dengan Botox sebagai contoh brychta kemarahan, antara kening, keriput di sekitar mata atau dahi kedutan. Kesan yang berlangsung sekitar enam bulan. Salah satu yang positif sampingan kesan-kesan yang anti-rawatan kedutan Botox membantu dengan kemurungan, seperti yang banyak telah menunjukkan.

Risiko dan sampingan kesan-kesan

Di dos yang sangat tinggi di sana risiko seseorang untuk mula kelihatan seperti topeng. Di samping itu, itali penyelidik menemukan dalam eksperimen mereka pada tikus makmal yang suntikan yang sangat tinggi dos Botox datang ke otak di tempat ubordinate. Pada manusia, namun kesan ini tidak diperhatikan dalam tiga puluh tahun.

Maklumat dalaman

Menggunakan sedikit Botox, suntikan boleh sering. Jadi ternyata tahan lama kesan tanpa “aktif” dan “pasif” fasa.

Pengisi – apa itu?

Pengisi dipanggil sangat berbeza mengisi bahan-bahan. Pilihan yang baik, untuk contoh, garis rambut asid. Dia mendapat kaedah biologi, dan oleh alam semula jadi, pergi pada kulit. Ini mengurangkan risiko reaksi alergi.

Apa yang bisa kita capai?

Dengan tahun subkutan tisu lemak dan tulang-tulang wajahnya pecah. Itu adalah diperoleh daripada, misalnya, air mata alur dan keriput di sekitar hidung dan mulut. Mereka boleh mengisi dengan torlyri, boleh dimodelkan di pipi. Hasilnya adalah disimpan sehingga enam tahun.

Risiko dan sampingan kesan-kesan

Ada kadang-kadang boleh sementara bengkak, yang boleh menjadi keras di bawah kulit. Dalam kes yang sangat jarang berlaku, ini withrdawn bertahan selama beberapa bulan. Flyrite telah yang paling kuat dan paling nyata kesan semua kaedah yang disampaikan di sini. Oleh itu, kaedah ini membawa risiko yang besar progresif, manusia tidak lagi melihat yang seperti itu sendiri.

Maklumat dalaman

Pendekatan moden untuk pembetulan keriput di sekitar hidung dan mulut bagaimana flyrite tidak disuntikkan langsung ke dalam kedutan, dan bersama-sama tulang pipi. Oleh itu, garis hanya menjangkau basikal dan ia kelihatan lebih asli.

Apa antipenuaan prosedur wujud?

Memasukkan jarum – apakah ia?

Microneedling dianggap, sekurang-kurangnya, invasif kaedah untuk meremajakan dan menyegarkan kulit. Menggunakan sangat kecil jarum dipasang di roller atau pin, membuat banyak mikroskopik saluran. Melalui saluran-saluran ini di kulit boleh menembusi pelbagai sebatian aktif, seperti garis rambut asid dan asam amino.

Apa yang bisa kita capai?

Bahkan mekanikal rangsangan kolagen dan peredaran darah yang lebih baik kelihatan mengetatkan liang dan mengurangkan baik-baik saja garis-garis dan kerutan, contohnya di bawah mata. Bergantung pada bahan aktif akan memilih striate, rawatan yang boleh menjangkau atau issueto kulit pigmentasi.

Risiko dan sampingan kesan-kesan

Dalam prosedur ini, seragam tidak sementara kemerahan kulit dan merasa sedikit tegang, seperti sunburns. Bagaimanapun midlight dianggap sangat lembut kaedah. Ia boleh digunakan bahkan bukan dokter, kecantikan dengan pengalaman dalam prosedur ini.

Maklumat dalaman

Yang ingin cepat menyegarkan kulit, kau suka prosedur ini. Jika tidak ada yang masuk, sebagai bahan-bahan aktif, hanya bangun urut.

Mengelupas – apa itu?

Doktor pada dasarnya tiga jenis mengelupas: dangkal, sederhana dalam dan dalam. Perlahan-lahan pelapisan kulit menggunakan kulit cetek. Apabila kedutan yang disebut, itu adalah disarankan, rata-rata, mengelupas dalam dengan 3 – 5 membersihkan dengan gas yang hangat trichloroacetic asid. Kulit yang mendalam hanya dilakukan untuk sebab-sebab perubatan (bekas luka, luka bakar).

Apa yang bisa kita capai?

Dengan sederhana dalam mengupas asid menembusi untuk dermis. Ia melicinkan kedutan permukaan, jelas memperbaiki penampilan kulit dan mengurangkan parut jerawat dan bintik-bintik.

Dangkal mengelupas dengan 5% untuk 15% buah-buahan asid hanya memilih strata strata, tetapi walaupun ini, ia melicinkan dan kelihatan lebih segar. Kesan tahan selama satu tahun, tergantung pada jenis kulit dan gaya hidup.

Risiko dan sampingan kesan-kesan

Dengan kulit cetek hampir tidak ada risiko, jadi ini prosedur yang boleh dilakukan oleh kecantikan baik. Setelah itu kau harus menghindari beberapa hari matahari. Sederhana mengelupas dalam perlu lakukan dalam gelap musim tahun dan sangat berpengalaman doktor.

Maklumat dalaman

Yang lembut tetapi berkesan kaedah yang disarankan enam dangkal kulit setiap tahun ini, masing-masing, pada musim gugur. Hasilnya adalah sama dengan sederhana kulit dalam, tetapi sampingan kesan-kesan yang lemah, dan harga yang lebih rendah.

Cepat dan mudah tanpa kedutan

Laser – apa itu?

Dalam prosedur ini, kulit membuat ratusan sedikit panas proyeksi. Antara ini sengaja shoremen kawasan nutritioniste sel-sel kulit, yang mulai penyembuhan yang cepat dan, oleh itu, kini tisu kulit.

Apa yang bisa kita capai?

Melalui narodnoto trauma untuk kulit untuk membina baru kolagen serat kain dikemaskini. Itu, itu jenis kulit meningkatkan dan ia menjadi lebih elastik. Permohonan kawasan itu kedutan, kesan jerawat, pigmen luka-luka dan ubah bentuk. Gaya hidup yang sihat kesan yang agak panjang.

Risiko dan sampingan kesan-kesan

Laser menembusi lebih mendalam ke kulit daripada dangkal kulit atau neidling. Selepas prosedur, kemerahan dan perasaan kekakuan boleh bertahan untuk lima hari. Mungkin, ada akan menjadi sementara bengkak. Rawatan-rawatan Laser untuk melakukan, dalam gelap musim, untuk mencegah penampilan bintik-bintik.

Maklumat dalaman

Sangat menyatakan kecil yang keriput di bawah mata dianggap berjaya terutama dengan dipanggil maxlen laser.

Berita baiknya – apa itu?

Rata-rata (meso) lapisan kulit, lakukan kecil suntikan rendah dosis dicairkan Botox atau garis rambut asid. Terasa seperti akupuntur, yang aktif, dan di tengah-tengah lapisan kulit.

Apa yang bisa kita capai?

Meso-Botox dan meso-hyluronate acid (mesoglow) podlatat atas dua lapisan kulit. Ia mengurangkan kedutan dan kulit kelihatan menjangkau. Kedua kesan penting adalah pengaktifan colegrove sintesis dan, akibatnya, meningkatkan ketegangan.

Risiko dan sampingan kesan-kesan

Dalam rawatan dengan meso-hisaronou acid (tetapi tidak di meso-Botox) terdapat banyak kecil sachivalaya seperti ruam, yang menghilang dalam satu untuk tiga hari. Dan dengan kedua-dua prosedur ia adalah penting dokter untuk memasuki hanya dangkal, dan tidak secara tidak sengaja memberi kesan kepada seseorang otot.

Maklumat dalaman

Yang masih tidak yakin bahwa botoxy atau flyrite adalah lebih sesuai untuk prosedur ini boleh memeriksa mereka lembut tindakan. Ia sesuai untuk dos yang lebih rendah dan lebih kecil suntikan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *